アクティビティプログラム

ACTIVITIES PROGRAM

押し寿司体験 PRESSED–SUSHI MAKING EXPERIENCE

金沢ではお祭りの前の日に押寿しを作る風習があります。ひがし茶屋街にある「金澤寿し」では金沢流の紺のりなど、特徴の詰まった押寿しをつくることができます。また、作ったお寿司をその場でお召し上がりいただけますし、その際には治部煮などの郷土料理を追加することも可能です。 ・金澤寿し(金澤寿しオリジナル押寿し) ・祭寿し (金沢の伝統の押寿し)※各種料金に違いがございます。 (所要時間:30~50分)

In Kanazawa there is a tradition manneis and cotms to make oshizushi(pressed sushi) the day before festivals. At “Kanazawa sushi”, located in Higashi Chaya District, you can enjoy making the typical oshizushi and Kanazawa seaweed “konnori”. Moreover, you can eat the sushi you have made the shop and it is also possible to add local cuisine such as “Jibuni”. ・Kanazawa sushi (Kanazawa sushi’s original oshizushi) ・Matsurizushi (Kanazawa traditional oshizushi) *the price varies depending on the ingredients Time required: 30-50 minutes
予約受付イベント開催の3日前まで
対象ご参加はご宿泊の方に限らせていただきます。
時間所要時間:30~50分
定員1名様~
料金¥2000~/1名様
電話076 - 233 - 1311
reservationReservation should be made at least 3days before the event.
objectHotel staying guests
timeTime required: 30-50 minutes
capacityfrom per person
pricefrom 2000\/per person
tel

 

TOPへ戻る